Szoba bútor GARNITÚRÁK

Kedves Leendő Szülők!
Ebben a kategóriában tekinthetik meg a babaszobába, gyermekszobába ajánlott bútor-kollekcióinkat. A webáruházunkban tudják megrendelni a termékeket, a címsorban szereplő “WEBÁRUHÁZ”-ra kattintva
Webáruházunk címe: shop.csingiling.hu

A FILIP COLOR kollekciók bútorai (gyermekágy, komód, 1 ajtós állószekrény, 2 ajtós állószekrény, gardrób szekrény, íróasztal) 5 színben rendelhetők: rózsaszín, fehér, kék, zöld, szürke.

A FILIP fantázianév alatt szereplő kollekciók bútorai (gyermekágy, komód, 1 ajtós állószekrény, 2 ajtós állószekrény, gardrób szekrény, íróasztal) pedig 2 színben rendelhetők: sonoma és havana. Ezekre a modellre matrica is választható, ami tetszés szerinti helyre felragasztható a bútorokra. Ha nem szeretnék rá, akkor nem szükséges felragasztani.

A FILIP GRAFIKA kollekciók bútorai (gardrób, komód, 1 ajtós szekrény, íróasztal) 10 különböző mintával rendelhető (Troll, Snow Princess, Football, Miko Mouse, Melanie Mouse, Bear Boy, Bear Girl, Balett, Speed Racing, Safari)

Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
A szállítási idő: 3-4 hét
Érdemes időben leadni a rendelést.
Ezek a bútorok szép díszei lesznek bármilyen baba és gyermekszobának.

1–16 / 17 találat